Toki Mehmet Akif Ersoy Anaokulu
KOÇYAZI MAH. 2400. SK. TOKİ MEHMET AKİF ERSOY ANAOKULU BLOK NO 6 MERKEZ / DÜZCE

VİZYON

Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

MİSYON

opluma yararlı, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden, nitelikli bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, var olan potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarına fırsat tanıyıp, çağın gereksinimlerine cevap veren bireyler olmalarını ve öğrencilerimizi orta öğretim kurumlarına yönlendirip öğrencilerimizin başarıyı sağlamasını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Sabahçı ve Öğlenci Grup olmak üzere İkili Öğretim yapılmaktadır.

Sabahçı ve Öğlenci Grup olmak üzere İkili Öğretim yapılmaktadır.

Sabahçı Grup:07:40-12:40 Öğlenci Grup:13:15-18:15

2 KM